Fastgjort indlæg

Fotoreportage: Togtur på tredje klasse gennem telandet i Sri Lanka

Det kører sjældent mere end 25 kilometer i timen, så der er god tid til at se det overvældende landskab, teplukkerne og vandfaldene, når man tager toget gennem Sri Lanka på den victorianske jernbane, kolonimagten grundlagde for 150 år siden. Vi kørte på tredje klasse sammen med de lokale og nød hvert eneste minut af den lange togtur og srilankanernes imødekommenhed.

Læs mere “Fotoreportage: Togtur på tredje klasse gennem telandet i Sri Lanka”

Ukrainske Iana Salenko drømte om at blive klovn, men blev en af verdens bedste balletdansere

Da hun var 12 år, vidste hun intet om ballet. Tre år senere dansede hun sin første solorolle på scenen. Med et enormt talent og en ukuelig vilje er ukrainsk-tyske Iana Salenko blevet en af verdens bedste balletdansere. Men det er ikke kommet let. Magasinet Livsstil mødte hende i Berlin, hvor hun fortalte om anoreksi, depression og om at starte forfra flere gange i livet. … Læs mere Ukrainske Iana Salenko drømte om at blive klovn, men blev en af verdens bedste balletdansere

B&B på Stevns: Her får du lyst til at købe værelset med hjem

Det er en sanselig oplevelse at besøge The Norrmans Bed & Breakfast på Stevns. Synet bliver stimuleret af forførende, farverig indretning, som man får lyst til at røre ved. Duftene og smagene tager det erfarne sommelier- og kok-værtspar sig af med en middag skabt af lokale, bæredygtige, økologiske råvarer.

Læs mere “B&B på Stevns: Her får du lyst til at købe værelset med hjem”