Duftdesign: Efteråret dufter af cedertræ og mos

Som årstiderne skifter udenfor, gør vores bolig det samme indenfor. Den italienske designvirksomhed Alessi har skabt en serie af duftdesign, der understreger forandringerne, som sæsonerne bringer med sig. De fem årstider hedder serien, som sætter dufte på efteråret, vinteren, foråret og sommeren, samt den mystiske femte sæson.

Læs mere “Duftdesign: Efteråret dufter af cedertræ og mos”

Design til et helt liv eller længere

I Georg Jensen Damask bliver en hundredårig historie solgt med hver dug, pude eller sengetæppe. Der er traditioner og kvalitetskrav at leve op til for designchef Benedikte Thomsen, men der er også en overvældende arv af spændende design og håndværk at bygge videre på. Avisen tager en tur med designeren i Georg Jensen Damasks arkiver i kælderen under de gamle produktionshaller.

Læs mere “Design til et helt liv eller længere”

En generøs kunstner

Igennem et helt liv producerede Bjørn Wiinblad festlig, fabulerende og farverig kunst og designobjekter, som i perioder fandtes i de fleste danske hjem foruden millioner af udenlandske. For få år siden blev hans designarv relanceret af brandet Bjørn Wiinblad Denmark under Rosendahl, der samtidig ramte en ny trend af maksimalisme i boligindretningen. I år ville den generøse kunstner være fyldt 100 år. Det skal en … Læs mere En generøs kunstner